Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Vaasan SulkisVAASAN

 SULKIS  Kumpoo - BadmintonQuality.comPerutut salivuorot

MA (Suvilahti)

- Ei tiedossa

KE (Suvilahti)

- Ei tiedossa

 


Kesän salivuorot

Lisätty 30.05.2018

Kesävuorot alkavat Suvilahden koululla 04.06.2018 ja päättyvät 29.08.2018 maanantaisin klo 19-21 (Aktiivit) ja keskiviikkoisin (Juniorit ja harrasteryhmä) klo 19-20.30.

Maanantaisin / Mondays (Aktiivit / Active group) klo 19.00-21.00 SUVILAHTI

Vuoro on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille aktiivipelaajille, mutta muutkin voivat tulla jos on tilaa. Max 18 osallistujaa.
English:
Training is primarily for adults and active group players, but others can also participate if there is plenty of room. Max 18 participants. 

 

Keskiviikkoisin / Wednesdays (Juniorit ja harraste / Juniors and Hobby) klo 19.00-20.30 SUVILAHTI

Vuoro on ensisijaisesti harrasteryhmälle, junioreille ja junioreiden perheille. Muutkin voivat osallistua jos tilaa riittää. Max 20 osallistujaa. Vuorolla ei ole ohjausta. Omat pallot mukaan. Merkitkää ilmoittautumiseen jos haluatte ostaa palloja niin pallomyyjä tietää tulla paikalle.
English:
Training is primarily for hobbygroup, juniors and juniors' family. Others can participate if there is plenty of room. Max 20 participants. There is no coaching on this training. Bring your own shuttles. Write a message on signup if you want to buy shuttles so shuttleseller knows to be there.